Branding

Van chauffeur tot

Bedrijfsvertegenwoordigers

Als Fleetbranding begrijpen we dat een vrachtwagen niet zomaar een voertuig is; het is een mobiel canvas dat de identiteit van een bedrijf op de weg draagt. Door middel van creatieve branding en belettering transformeren we niet alleen het voertuig, maar ook de chauffeurs zelf.

Datum
12.3.2024

Ambassadeurs op de Weg:

Stel je Dmytro voor, een van de chauffeurs van een bedrijf waar wij het wagenpark mogen voorzien van de branding. Voor hem is zijn vrachtwagen niet alleen een instrument om goederen te vervoeren; het is een ambassadeur van het bedrijf waarvoor hij werkt. Dmytro vertelt: "Ik ben trots op wat ik doe, en elke keer dat ik de weg op ga, draag ik het imago van ons bedrijf met me mee. De opvallende branding op mijn truck laat zien dat we staan voor kwaliteit en professionaliteit."

Een Uitnodiging tot Trots:

Fleetbranding moedigt chauffeurs aan om niet alleen hun vrachtwagens als bedrijfsvertegenwoordigers te beschouwen, maar ook om er trots op te zijn. We geloven dat een goed onderhouden en opvallend beletterde truck niet alleen de professionele uitstraling van een bedrijf bevordert, maar ook bijdraagt aan het gevoel van trots en betrokkenheid van de chauffeur.

Netheid als Een Verlengstuk van Branding:

In gesprek met Dmytro ontdekken we dat het niet alleen gaat om de opvallende graphics, maar ook om het onderhoud van de truck. Dmytro bevestigt: "Ik zie mijn vrachtwagen als een verlengstuk van ons bedrijf. Het is niet alleen belangrijk dat de branding opvallend is, maar ook dat de truck netjes en blinkend is. Het toont onze toewijding aan kwaliteit, zowel op als buiten de weg."

Klein Avontuur, Groot Statement:

Dmytro lacht terwijl hij het verhaal deelt, "We moesten een omweg maken door wat modderig terrein vanwege een wegomleiding. Plots begon het flink te regenen, en voor ik het wist, was mijn vrachtwagen half verdwenen onder een dikke laag modder. De opvallende belettering was nauwelijks te zien. Samen met een collega hebben we de handen uit de mouwen gestoken om onze truck weer te laten stralen.  Het was een uitdaging, maar het toont wel aan hoezeer we om onze auto en het bedrijf geven. Stel je voor dat onze vrachtwagen helemaal wit zou zijn zonder opvallende branding; ik denk dat we het dan minder erg zouden hebben gevonden!"

Een Glanzende Toekomst:

In dit blog delen we deze verhalen om aan te tonen hoe Fleetbranding verder gaat dan alleen beletteringen; we streven ernaar om een cultuur van trots en professionaliteit te creëren, ook onder de chauffeurs. Het is onze visie om niet alleen vrachtwagens te beletteren maar ook de mensen erachter te inspireren, zodat ze elke kilometer als trotse ambassadeurs afleggen.