Belettering

Boekestijn Transport

700 Trucks

Een indrukwekkende reeks van 700 opvallende beletteringen. Deze massaproductie van beletteringen heeft niet alleen bijgedragen aan de consistente branding van hun uitgebreide wagenpark, maar heeft ook hun merkidentiteit versterkt.

Klant
Boekestijn Transport
Aantal beletteringen
700

Wat We Hebben Gedaan

Ons project met Boekestijn Transport Service was grootschalig en uitdagend, waarbij we niet minder dan 700 opvallende beletteringen hebben gerealiseerd. Deze beletteringen zijn zorgvuldig ontworpen en aangebracht op hun diverse voertuigen, variërend van vrachtwagens tot bestelwagens, met als resultaat een uniforme en professionele uitstraling van hun wagenpark.

Over Boekestijn Transport Service

Boekestijn Transport Service is een vooraanstaand bedrijf in de transport- en logistieke sector, met decennia aan ervaring in het leveren van hoogwaardige diensten aan hun klanten. Ze staan bekend om hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, en hun wagenpark is een cruciaal onderdeel van hun operationele succes.

Waarom Dit Belangrijk Was

Het grootschalige project met 700 beletteringen voor Boekestijn Transport Service was van essentieel belang om een consistente en professionele branding te realiseren. Deze uniformiteit draagt niet alleen bij aan een professionele uitstraling van hun voertuigen, maar versterkt ook de herkenbaarheid van hun merk op de weg. Dit project onderstreept ons vermogen om grootschalige projecten efficiënt en met oog voor detail uit te voeren.