Belettering

Dalessi Transport

32 Trucks

Onze samenwerking met Dalessi International Transport omvatte de uitbreiding en versterking van hun visuele identiteit door uniforme branding aan te brengen op hun uitbreiding van 32 trucks.

Klant
Dalessi Transport
Aantal beletteringen
32
Website
Dalessi.nl

Wat We Hebben Gedaan

Voor Dalessi International Transport hebben we met trots gewerkt aan het vergroten van de consistentie en herkenbaarheid van hun vloot van 32 nieuwe Mercedes Actrossen. We hebben hun bestaande branding uitgebreid en versterkt met opvallende full-color wraps en beletteringen. Deze visuele verbeteringen dragen niet alleen bij aan een professionele uitstraling, maar versterken ook de merkidentiteit van Dalessi.

Over Dalessi International Transport

Dalessi International Transport is een gevestigde naam in de transportsector, met meer dan twee decennia ervaring in het leveren van hoogwaardige logistieke oplossingen. Hun toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid heeft hen een sterke positie in de markt bezorgd.

Waarom Dit Belangrijk Was

Het vergroten van de consistentie in branding was cruciaal voor Dalessi Transport om hun merk op de weg te versterken. Een uniforme uitstraling van hun vloot draagt niet alleen bij aan een professionele presentatie, maar maakt het ook gemakkelijker voor klanten om hun voertuigen te herkennen. Dit project heeft bijgedragen aan een grotere merkbekendheid en het behouden van een concurrentievoordeel.