Belettering

MEGA Transport

10 Trucks

10 indrukwekkende trucks voorzien van belettering, waarvan 5 bestemd zijn voor MEGA Transport en 5 voor MEGA Containers. Deze samenwerking draagt bij aan de versterking van hun merkidentiteit en consistentie in hun uitstraling.

Klant
MEGA Transport
Aantal beletteringen
10

Wat We Hebben Gedaan

Ons meest recente project was een omvangrijke uitdaging waarbij we in totaal 10 trucks hebben voorzien van opvallende belettering. Vijf van deze trucks zijn bestemd voor MEGA Transport, terwijl de overige 5 worden ingezet voor MEGA Containers. Door deze belettering wordt niet alleen hun merkidentiteit versterkt, maar wordt ook een consistente visuele uitstraling voor beide takken van MEGA gecreëerd.

Over MEGA Transport & MEGA Containers

MEGA Transport en MEGA Containers zijn vooraanstaande spelers in de logistieke en transportsector. Ze staan bekend om hun betrouwbaarheid en expertise in het vervoer van diverse ladingen, waaronder containers en vracht. Met een uitgebreid wagenpark spelen ze een cruciale rol in de sector.

Waarom Dit Belangrijk Was

Dit project was van vitaal belang om de merkidentiteit van zowel MEGA Transport als MEGA Containers te versterken en tegelijkertijd een consistente visuele uitstraling te creëren voor hun respectievelijke wagenparken. Door deze vrachtwagens te beletteren, wordt de herkenbaarheid van het merk vergroot en wordt een professionele uitstraling op de weg gegarandeerd. Dit is een uitstekend voorbeeld van ons vermogen om omvangrijke projecten met precisie en vakmanschap uit te voeren.