Belettering

130 Trucks voor Vortex in

unieke samenwerking

130 Nieuwe Actrossen in Samenwerking met Wensink Mercedes Benz Nijmegen

Klant
Vortex Logistics
Aantal beletteringen
130

Samenwerking met Mercedes Benz op Locatie

In een strategische alliantie met Mercedes Benz, hebben we onze beletteringsexpertise ter plaatse ingezet, waardoor Vortex Logistics naadloos kon uitbreiden zonder de directe aandacht van eindklanten te trekken. Deze discrete aanpak is cruciaal om een uniforme visuele identiteit te behouden terwijl de vloot groeit.

Punctualiteit als Kernwaarde

Onze toewijding aan stiptheid staat centraal in dit project. Elk voertuig is op tijd voorzien van hoogwaardige belettering, waardoor Vortex Logistics ongehinderd kan voldoen aan de groeiende vraag en zakelijke behoeften.

Vooruitdenken bij Levering van de Fabriek

In een branche waarin timing alles is, zijn we proactief te werk gegaan. Ons team stond klaar zodra de voertuigen de fabriek verlieten, waardoor Vortex Logistics zich geen zorgen hoefde te maken over vertragingen. Deze anticiperende aanpak garandeert een vlekkeloze integratie van de nieuwe voertuigen in hun bestaande vloot.

Van begin tot eind hebben we met trots 130 Actrossen van Vortex Logistics van een onderscheidende en consistente branding voorzien. Een project dat niet alleen getuigt van vakmanschap maar ook van een naadloze samenwerking tussen Fleetbranding, Mercedes Benz, en Vortex Logistics.